menu
Meer informatie info@innoventa.nl of bel 030 2210710

Apparatuur


SWISS DOLORCLAST smart

De Swiss DolorClast Smart is het instapmodel van de EMS shockwave apparatuur, maar is functioneel hetzelfde als de Smart20 en de DolorClast Master.
» meer informatie

SWISS DOLORCLAST smart20

De Swiss DolorClast SMART20 is een compact model voor maximale prestaties. De onlangs geïntroduceerde SMART20 beschikt over een frequentie van 20 Hz voor een snelle behandeling en het nieuwe revolutionaire EVO Blue handstuk voor het hoogst haalbare resultaat.
» meer informatie

SWISS DOLORCLAST MASTER

Door langdurig onderzoek en ontwikkeling heeft de uitvinder van de RSWT® weer enkele unieke technologieën ontwikkeld voor een efficiëntere behandeling en verbetert resultaat.
» meer informatie

SWISS PIEZOCLAST

De Zwitserse fabrikant EMS, wereldmarktleider en uitvinder van radiale shockwave therapie, heeft een gefocusseerd shockwave apparaat aan haar productlijn toegevoegd. Met de Swiss PiezoClast wordt de maximale energie bereikt op een specifiek geconcentreerd punt in het lichaam.
» meer informatie

SWISS DUOCLAST

De Swiss PiezoClast en de Swiss DolorClast Classic vormen de Swiss DuoClast shockwave combinatie. Een uniek shockwave apparaat waarmee zowel radiale als gefocusseerde shockwave therapie kan worden gegeven.
» meer informatie

EVO BLUE

Door de gepatenteerde drukklep is dit een doorbraak op shockwave technologie. Het nieuwe EVO BLUE handstuk levert een ongeëvenaarde hoeveelheid energie bij alle frequenties.
» meer informatie