menu
Meer informatie info.nl@lsinnoventa.com of bel 030 2210710

SWISS DUOCLAST


Modulair

De Swiss PiezoClast en de Swiss DolorClast Classic vormen de Swiss DuoClast shockwave combinatie. Een uniek shockwave apparaat waarmee zowel radiale als gefocusseerde shockwave therapie kan worden gegeven. Aangezien de Swiss DuoClast uit twee los verkrijgbare elementen bestaat kan deze zeer efficiënt worden ingezet in de praktijk. Door beide apparaten van elkaar te scheiden kunnen twee patiënten gelijker tijd worden behandeld. Dit maakt de Swiss DuoClast uniek!

Gefocusseerde shockwave

Met de Swiss PiezoClast wordt de maximale energie bereikt op een specifiek geconcentreerd punt in het lichaam. De schokgolven worden middels piezo-electrische techniek opgewekt en convergerend in het weefsel afgegeven voor de behandeling van bijvoorbeeld trigger points (bv musculus piriformis) en pseudo arthroses.

Radiale shockwave

De Swiss DolorClast Classic heeft een frequentie van 20Hz en wordt geleverd met twee handstukken, het revolutionaire EVO Blue handstuk en het Power+ handstuk met een “high energie” shockwave van 0,55 mJ/mm² waarmee hardnekkige calcificaties en dieper gelegen weefsels worden behandeld.

Meer informatie over de SWISS DUOCLAST neem contact met ons op via info.nl@lsinnoventa.com of bel naar 030 221 97 10.